Skip links

Diş Beyazlatma

Diş beyazlatma dişleri beyazlatır ve lekeleri giderir. En popüler kozmetik diş prosedürlerinden biri diş beyazlatmadır çünkü dişlerinizin görünümünü önemli ölçüde iyileştirebilir. Diş beyazlatma genellikle diş hekimleri tarafından yapılır. Ayrıca tek seferlik bir işlem değildir. Rengi korumak istiyorsanız, bunu periyodik olarak tekrarlamanız gerekir.

Diş Beyazlatma İşleminin Faydaları

  • Daha parlak bir gülümseme sunar
  • Özgüveni artırır
  • Daha iyi ağız sağlığı sağlar
  • Uzun ömürlüdür
  • Hastaların tam olarak aradığı beyazlık miktarına ve en çok ihtiyaç duydukları alanlara göre özelleştirilir.
  • Diğer diş tedavilerine göre daha güvenli ve konforlu bir tedavidir.

Diş Beyazlatma İşlemi Ne Kadar Sürer?

Diş beyazlatma işleminin tamamlanması genellikle 45 dakika sürer. Diş hekimi beyazlatma solüsyonunu uygulamadan önce hastaya diş beyazlatma işlemini anlatacaktır. Bu bilgi oturumu 15 dakika kadar sürebilir. Sonuç olarak, randevunun tamamı muhtemelen yaklaşık bir saat bulabilir.

Diş Beyazlatma İçin En İyi Aday Kimdir?

Sağlıklı diş etleri ve dişleri olan, gülüşünü güzelleştirmek isteyen herkes diş beyazlatma işlemini yaptırabilir. Tütün, kahve, çay, tetrasiklin ve diğer çeşitli diş lekeleri dahil olmak üzere diş lekelerini çıkarmada oldukça etkilidir. Profesyonel bir diş beyazlatma sistemi mevcut diş işini etkilemeyecektir.

Diş Beyazlatma işlemi Ne Kadar Sürer?

Diş beyazlatmanın etkileri 2-3 yıl kadar sürebileceği gibi 6 aya kadar uzayabilir. Bu kişiden kişiye değişir. Dişlerini lekelenmeye neden olan yiyecek ve içeceklere maruz bırakan kişilerde bir ay gibi kısa bir sürede beyazlığın solmaya başladığını görebilirler. Leke yapan yiyecek ve içeceklerden kaçınanlar, başka bir beyazlatma tedavisi veya rötuş gerekmeden önce bir yıl veya daha uzun süre bekleyebilirler.

 

Diş Beyazlatma İşlemi Acılı Bir Süreç Midir?

Ağrısız bir işlem olmakla birlikte tedavi sırasında veya sonrasında diş etlerinde hassasiyet ve hafif rahatsızlıklara neden olabilir. Bu yan etkilerin her ikisi de genellikle geçicidir ve tedaviden birkaç gün sonra kaybolur.

This website uses cookies to improve your web experience.